5 örömhír a divat rajongóinak

Egy igazi divatőrült nem csak a trendek változását figyeli, de a legfrissebb újdonságokat is követi, így összegyűjtöttük a szezon legfontosabb híreit és tudnivalóit.

PUMA cipők Solange-tól

Beyoncé húga, Solange már a második kollekcióját mutatja be a PUMA égisze alatt. A februári Girls of Blaze kollekció sikere után november 28-án érkezik a Wild Wonders, majd december 13-án a Behind the Bazaar, melyek az ikonikus darabokat (Suede és XT2) értelmezik újra. Az énekes, dalszövegíró, modell és trendszetter csak annyit árult el, hogy a textúrák fogják a fő szerepet játszani az új daraboknál.

Itt a Helly Hansen új síkabát kollekciója

A márka új síkabát kollekciója szinte csábít a hegyre, minden darab különlegesen kényelmes, rugalmas lélegző anyagból készült. A beépített H2Flow hőmérséklet-szabályozó technológiájának köszönhetően a termékek mindig optimális szinten tartják viselőik testhőmérsékletét. A speciális kialakítás a pozitív és a negatív terek váltakozásával megtartja a hőt, így a ruhák szigetelése tökéletes, mégis súlytalan. A kabátok a mozgás intenzitástól függetlenül mindig kényelmesek, a divatos formatervezésnek köszönhetően pedig stílusosak is egyben. A Supreme Jacket, a Spectrum Jacket és W Silverqueen Jacket garantáltan uralni fogja a téli szezon síterepeit.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!