Ezt érdemes koppintani! - Íme a hét 5 legjobb sztárszettje

A sztárok ezen a héten is kitettek magukért, ezért úgy döntöttük, hogy a hét végével összegyűjtjük az 5 legtrendibb szettet, amit idén ősszel érdemes lekoppintani. Íme a kedvenceink!

Nikki Reed overallja

A Twilight színésznője, Nikki Reed a Heifer International’s Beyond Hunger Gala eseményére választott egy egyszerű, mégis elegáns és dögös darabot. A szexi csipkebetéttel megfűszerezett overall a Noam Hanoch kínálatából van, míg a cseles mintával ellátott kistáska az Edie Parker terméke. Persze az összhatáson Ian is sokat javít.

Kate Bosworth a romantikus hippi

Az ősz utolsó igazán meleg napjaiban akár mi is magunkra kaphatunk egy olyan könnyed és romantikus ruhát, mint amilyen Kate Bosworth-é. A szépséges színésznő a Tory Burch hímzett, bohém darabjait viselte, a szettet egy aranyban pompázó Maiyet clutchtáskával dobta fel, amihez tökéletesen passzoltak az apró és bájos Irene Neuwirth fülbevalók.

Kate Middleton és a kék kabát

A stíluskirálynők örökös csapatának tagja, Kate Middleton sem hiányozhat a heti összegzésből. A hercegné a hűvösebb angliai időjárásra való tekintettel egy nagyon stílusos, ragyogó kobaltkék Reiss kabátot viselt, ami azóta már el is fogyott a márka webshopjából. Egy hasonló darabot mindenképpen be kell szereznünk az idei őszre és télre!

Fotók: justjared.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!