Fashion&Beauty

Filléres házi arcpakolás, amivel száműzheted a ráncokat: a varázsmaszkkal egy évet is fiatalodhatsz, és csak 4 összetevő az egész

4 egyszerű összetevőből áll a hihetetlen csodaszer, ami garantáltan megfiatalítja az arcbőrödet.

Viszlát ráncok!

Mindannyian küzdünk a ráncok ellen, ezért mindenki örül, ha talál egy olyan praktikát vagy módszert, ami beválik. Azonban nem muszáj egyből az üzletekbe rohannunk drága krémekért, hiszen a konyhánkban is szuper csodaszereket találhatunk, ha az a célunk, hogy hatékonyan felvegyük a harcot az idő múlása ellen. Mutatjuk is a legjobb házi arcpakolást, amihez csupán 4 összetevőre lesz szükséged:

A varázsmaszk fő hozzávalója a közkedvelt déli gyümölcs, a banán. A pakolás még a legmélyebb ráncokat is eltüntetni, de azonnali frissességet is nyújt, köszönhetően annak, hogy a banán a C- ás B6-vitamin tartalmával láthatóan feszesíti a bőrt. Sőt, mivel hetvenöt százaléka víz, hidratál is.
Kattints a további képekért!

Mi történne, ha lenne egy termék, amelyet lefekvés előtt felvihetsz a bőrödre, hogy másnap reggel frissnek, ragyogónak és egy kicsit fiatalabbnak tűnj?

Leadfotó: 123rf
Forrás: Kiskegyed

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Csak egy káposztát akart a nő az ebédhez, de "belsőségek" is akadtak benne bőven.
Fashion&Beauty
Ha lépést tartasz az éppen aktuális körömtrendekkel, valószínűleg te is láttad Hailey Bieber „cukormázas fánk” körmeit. Miután felrobbantotta az internetet, most új szárnyra kapott a visszafogott...
Home&Design
Hiába vigyázunk gyönyörű fa bútorainkra, előfordulhatnak kisebb-nagyobb karcolások. Ne essünk kétségbe, egy meglepően egyszerű trükkel percek alatt helyrehozhatjuk a hibát.