Fashion&Beauty

Ezt az egy hatóanyagot kend a bőrödre lefekvés előtt: másnap reggelre valósággal megújulsz

Mi történne, ha lenne egy termék, amelyet lefekvés előtt felvihetsz a bőrödre, hogy másnap reggel frissnek, ragyogónak és egy kicsit fiatalabbnak tűnj?

Egy csoda hatóanyag

A fenti sorok talán úgy hangzanak, mint egy álom, de egy hollywoodi bőrápoló mester szerint ez az összetevő valójában létezik. Már számos bőrápoló termékben megtalálható, és mivel gyengéd a bőrhöz, szinte mindenki használhatja.

Ha éjszaka semmi mást nem használsz az arcodra, használj tejsavat – mondják a szakértők. A tejsav tulajdonságait évezredekkel ezelőtt ismerték már. Mindenkinek, aki jobb állapotú bőrre vágyik, érdemes kipróbálnia. Ma már ráadásul olyan termékek állnak rendelkezésünkre, amelyek egyszerűen használhatók, és vény nélkül kaphatók.

Lapozz a folytatáshoz, mutatjuk, hogy mit kell tudnod erről a szuper hatóanyagról!

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A Y2K divat, más néven a "Z generációs" divat az utóbbi években egyre népszerűbb lett.
Utazás
Közepes, 5,3-as erősségű földrengés volt kedden este Románia nyugati részén, a magyar határ melletti Arad megyében - közölte kedden este a román Országos Földtani Intézet (INFP).
Sztárok
Vecsei H. Miklós a Sunday Brunch c. műsor vendége volt, ahol többek között a Vígszínház és Eszenyi Enikő botrányáról is beszélt, valamint elmondta véleményét az intézmény jelenlegi vezetőjéről,...