Fashion&Beauty

A "monokróm szőke" árnyalat a tavasz uralkodó hajszíntrendje: képtelenség betelni vele

A fodrászok ismét előrukkoltak egy új hajszíntrenddel, ami rengeteg nő fejét fogja elcsavarni. Ez az árnyalat nem más, mint a monokróm szőke.

Az egységes színek újra dominálnak

Eléggé ingatag az ízlésünk. Az egyik percben a különböző balayage technikákat próbálnánk ki, a másik pillanatban pedig egyszínű hajat szeretnénk. Mivel már hatalmas paletta érhető el a különböző árnyalatokból, így nem csoda, ha te is összezavarodsz a trendek sokaságától. De hogy egy kicsit se könnyítsük meg a dolgod (vagy lehet, hogy pont ez lesz a te hajszíned), bemutatunk egy új trendet, ami a fodrászok szerint hatalmas sláger lesz idén tavasszal. Ez a szín a hírek szerint leváltja a balayage és a különböző kiemelési melírtechnikákat.

Mutatjuk is, hogy miről van szó!

Mi az a monokróm szőke? ,,Ennél a folyamatnál a haj teljesen szőke lesz" - magyarázza Vanja Naserzare fodrász, hozzátéve, hogy ,,nem tartalmaz kiemeléseket és árnyékolásokat sem ez a technika". A fodrászok tavaly ősszel kezdték azt tapasztalni, hogy a leegyszerűsített színtrend egyre nagyobb népszerűségnek örvend a sztárok és az influenszerek körében.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge egyre jobban hasonlít édesanyjára, még az is meglehet, hogy az utcán testvéreknek nézik a dögös édesanyát és gyönyörű lányát.
Lifestyle
A csoki már nem menő, idén a húsvéti nyuszi gyerekkönyvet is hoz!
Fashion&Beauty
A híresség Szabadságot a mellbimbóknak (Free the nipple) mozgalomhoz csatlakozott provokatív fotójával.