Fashion&Beauty

Így szárítsd meg a levegőn a hajad, hogy tökéletes, selymes frizura legyen a végeredmény

Ha a levegőn szárítod a hajad, akkor javíthatod a tincseid egészségét azáltal, hogy minimálisra csökkented a forróságot kibocsájtó hajformázók használata által okozott károkat.

Kihozhatod a maximumomat a tincsekből

Ennek ellenére az egyik legnagyobb aggodalom a haj levegőn történő szárításával kapcsolatban az, hogy göndörödni vagy hullámosodni fog, esetleg bozontos lesz. A megfelelő szárítási technikával és néhány termékkel viszont simább, fényesebb lehet a végeredmény. A legjobb fodrászok megosztottak néhány tippet és trükköt a haj levegőn történő szárításához, függetlenül a haj szerkezetétől. Ha ezeket betartod, nem lesz lelapult a hajad, hanem gyönyörű tincseket kapsz eredményül.

Megfelelő sampon használata Hogy a haj ne száradjon ki, érdemes egy hidratáló sampont használni. A dupla hajmosást se feledjük: első alkalommal tisztítjuk a fejbőrt és hajat, második mosáskor már a sampon végzi a dolgát, azaz a hatóanyagok bejutnak a tincsekbe. Ha egyenes a hajad, érdemes dúsító sampont alkalmazni, hogy egy kis volument adj a tincseknek, és ne lapuljanak le a beszárítás hiánya miatt.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty