Fashion&Beauty

Ezt használd a hajadra, ha szeretnéd gyorsan megnöveszteni: az ősi módszer, ami tényleg beválik

Nem számít a haj hossza és textúrája, minden természetes frizura úgy gyönyörű, ahogy van. De ha szeretnéd megnöveszteni a hajad, akkor van egy összetevő, amit mindenképpen érdemes beépíteni a hajápolási rutinodba.

Egészséges, hosszú tincsek

A chebe egy cserje, ami Csád hegyvonulataiban nő. A csádi nők évezredekkel ezelőtt jöttek rá, hogy a magok elősegítik a haj gyorsabb növekedését, megelőzik a hajtöredezést, táplálják és hidratálják a tincseket, ami nagyon puha és hosszú fürtöket eredményez. Nagy előnye még, hogy az alkalmazása után sokkal könnyebben ki tudod fésülni a hajad, ez pedig szintén fontos tényező, ha a hajnövesztésről van szó.

Bár az összetevő az elmúlt néhány évben egyre népszerűbbé vált, nem minden chebe-port készítenek egyformán. Az a fajta, amelyik ilyen hatással van a hajra, csak Csád egy meghatározott régiójában nő. Fontos utánajárni, hogy honnan szerzed be a chebét – és ki vesz részt a beszerzési folyamatban. Óvakodj azoktól, akik "afrikai" chebét árulnak, mivel ezeknek sokszor nincsen semmilyen hatásuk a hajra.

Mutatjuk hogyan kell alkalmazni, lapozz!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A zenész májrákban szenvedett, 85 éves korában halt meg a maryland-i Bowie-ban.
Lifestyle
Fizetőssé válik a hajdanán kiugró népszerűségű Citromail.
Recept
Valentin-napon sem muszáj egészségtelen édességekkel tömni magunkat, ezért mutatunk pár szuper egyszerű, finom és egészséges receptet.