5 fonási technika, ami megváltoztatja a napjaid - Hosszú hajú lányoknak kötelező!

Az okos lányoknak mindig van néhány olyan frizuraötlete, amit egy sietős reggelen is könnyen elkészíthetnek. Az egyik legjobb és leggyorsabb technika a fonás, amivel az elfeküdt, kócos tincsekből is azonnal hajkorona varázsolható.

Hosszú hajú lányoknak kötelező megtanulni néhány fonási technikát, hogy a frizurájukat könnyen váltogathassák. Felejtsd el az unalmas hajviseleteket, és próbáld ki ezeket a bohém és elegáns fonatokat!

Francia stílus

Gyönyörű hatást érhetsz el, ha az egyszerű fonási technikát megbolondítod egy kis francia sikkel. ehhez nem kell mást tenned, mint hátrafésülni a hajad, és elkezdeni a fonást. Miután az első fonatot megcsináltad, kezdd a tincsekhez szedni a többi hajad, és így menj végig a copfodon. Elegáns és könnyen elkészíthető forma.

Holland style

A holland fonást hasonlóan kell csinálni, ahogy a franciát, vagyis a lényege, hogy minden átfordításkor újabb tincseket szedj a hajadból. A titka az, hogy az egyszerű fonással ellentétben nem felül, hanem alul keresztezed a három tincset. A végén akár kontyba is tűzheted. Ugye, milyen egyszerű?

fotók:abeautifulmess.com,justsomethingfunny.com

Oldalak

Címkék:

Szólj hozzá Te is!