Fashion&Beauty

Hét szupergyors frizura hosszú hajra, ami még öt percet sem igényel

Ezek megmentik az egész napod.

Hajproblémák

Minden hajhosszúságnak megvannak a maga előnyei és hátrányai. Míg a rövid hajnál a beszárítás, zselézés okoz sok nőnek bosszúságot, addig a hosszú haj esetében inkább az a kihívás, hogy hogyan készítsünk magunknak gyorsan valami csinosat, hogy ne csak lógjon állandóan. Ez különösen a reggeli készülődés során okoz komoly fejtörést, hiszen amellett hogy ügyesnek kell lennünk, még gyorsnak is - nincs idő kísérletezésre. Most azonban összegyűjtöttünk hét olyan frizurát a hosszú hajú nőknek, amely nem igényel sem időt, sem kézügyességet, és kevesebb, mint öt perc alatt elkészül.

A frizurákért lapozz a következő oldalra!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.