Fashion&Beauty

Greta Garbo titkos szépségtrükkje ma is hódít: így érte el az ikonikus díva, hogy minél tartósabb legyen a sminkje

Greta Garbo pofonegyszerű trükkel érte el, hogy a szemsminkje minél tovább tartós és tökéletes maradjon.

Kivételes szépség volt

Greta Garbo a filmtörténet egyik legérdekesebb alakja volt: férfiak és nők milliói rajongtak érte, ő pedig imádta, hogy kedvére cserélgetheti a partnereit – mint azt egy korábbi cikkünkben is megírtuk, a legendás színésznő eléggé szabados szexuális életet élt, és rengetegen megfordultak az ágyában, ami nem meglepő, hiszen a legtöbben képtelen voltak neki ellenállni. Messzi földön híres volt kitűnő stílusérzékéről, valamint páratlan szépségéről, ráadásul sosem bízta a véletlenre, hogy lenyűgözze a nagyvilágot. Igazi dívához méltóan számos trükköt bevetett annak érdekében, hogy külseje minél tökéletesebb legyen, az pedig kifejezetten fontos volt számára, hogy a sminkje tartós legyen – természetesen ehhez meg is volt a jól bevált praktikája.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Fashion&Beauty
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.