Fashion&Beauty

Greta Garbo titkos szépségtrükkje ma is hódít: így érte el az ikonikus díva, hogy minél tartósabb legyen a sminkje

Greta Garbo pofonegyszerű trükkel érte el, hogy a szemsminkje minél tovább tartós és tökéletes maradjon.

Kivételes szépség volt

Greta Garbo a filmtörténet egyik legérdekesebb alakja volt: férfiak és nők milliói rajongtak érte, ő pedig imádta, hogy kedvére cserélgetheti a partnereit – mint azt egy korábbi cikkünkben is megírtuk, a legendás színésznő eléggé szabados szexuális életet élt, és rengetegen megfordultak az ágyában, ami nem meglepő, hiszen a legtöbben képtelen voltak neki ellenállni. Messzi földön híres volt kitűnő stílusérzékéről, valamint páratlan szépségéről, ráadásul sosem bízta a véletlenre, hogy lenyűgözze a nagyvilágot. Igazi dívához méltóan számos trükköt bevetett annak érdekében, hogy külseje minél tökéletesebb legyen, az pedig kifejezetten fontos volt számára, hogy a sminkje tartós legyen – természetesen ehhez meg is volt a jól bevált praktikája.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
Sokan nem tudják, de Eminemnek van egy gyönyörű lánya, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol. A rapper készülhet is az esküvőre.
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...