Ilyen fürdőruha illik a te testalkatodhoz: mutatjuk, melyik stílust érdemes beszerezned

Az egyik kedvenc időszakunk, amikor nyáron elkezdhetünk fürdőruhákat nézni. Van, aki minden évben vesz egy új bikinit, mert rájön, hogy a tavaly vásárolt nem is áll olyan jól neki. Most megmutatjuk, hogy milyen stílus illik legjobban az alakodhoz, hogy akár több évig hordhasd a darabot!

Találd meg a tökéletes darabot!

Nem egyszerű megtalálni azt a fazont, melyben a lehető legnőiesebbnek, és legmagabiztosabbnak érezzük magunkat. Ehhez nyújt most segítséget a MODIVO: összeszedtük Nektek a különböző testalkatokhoz leginkább illő fürdőrucikat, hogy minél nőiesebbnek és magabiztosabbnak érezhessétek magatokat a strandokon. Egy jól megválasztott fürdőruha ugyanis nemcsak a külsőnkre, de az önbizalmunkra is hatással van!

Alapvetően a következő testalkatokat különböztetjük meg: sportos, homokóra, körte, alma, fordított háromszög

2022-ben álomszép fazonokkal, mintákkal, és anyagokkal kápráztatnak el a márkák és a Fürdőruha kisokos elolvasása után pedig pontosan tudni fogjátok, hogy mit is fogtok idén viselni!

SPORTOS TESTALKAT A sportos, atletikus alkatra jellemző, hogy hasonló szélességű a csípő, és a vállak, ami mellé kisebb mellméret társul. Ennél az alaknál a legfontosabb, hogy kialakítsunk íveket, formákat. Érdemes játszani a színekkel, a mintákkal, a textúrákkal és a különböző részletekkel. Ideális választás lehet egy bandeau fazon például. Ha inkább egyrészes pártiak vagyok, akkor jó döntés lehet egy merész V-nyakkivágással rendelkező darab, de az aszimmetrikus formájú, vagy oldalt kivágott fürdőruhák is tökéletesen állnak rajtatok. Amennyiben a homokóra alak hangsúlyozása a cél, abban az esetben ez a szuper Michael Kors kivágott oldalú darab szuper választás lehet. Ha szélesebb csípő illúzióját szeretnétek, akkor optikailag tudtok úgy csalni, hogy csípő felett kivágott darabot választotok és ezzel együtt a derék is vékonyabbnak fog tűnni.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak