Fiatalít a hajad: Ezekkel a frizurákkal évtizedeket tagadhatsz le

A sztárok is erre esküsznek.

10 év mínusz

Számtalanszor bebizonyították már, hogy a fiatalos külső nem csak a jó géneknek és a sportnak, de a megfelelő sminknek, ruhának és frizurának is köszönhető. Míg bizonyos smink- és hajtrendek kifejezetten öregítenek, addig egyes trükkök kifejezetten fiatalossá teszik a nőket. Ha úgy érzed, itt az ideje egy gyors fiatalodásnak, mutatjuk, milyen hajszínek és fazonok közül érdemes válogatnod.

Színek nélkül

Bár sokaknak meggyőződésük, hogy csak és kizárólag a szőke árnyalatok képesek fiatalítani, a sötét színek inkább öregítenek, ez azért nem teljesen így van. Egyes nőknek, mint például Meghan hercegné, Angelina Jolie vagy Halle Berry sötét hajszínük van, és nem is állna jól nekik világos árnyalat. Ők nem a színekkel, sokkal inkább a frizurákkal és fazonokkal trükköznek, mutatjuk is, hogyan.

Kócos konty

Meghan hercegné a kócos kontyra esküszik, és mindig meghagy elől 1-2 tincset, amivel kislányos bájt kölcsönöz a megjelenésének.

Frufru

20 évesen a frufruval nőiesebb megjelenést biztosítunk magunknak, 50 felett azonban inkább megfiatalít bennünket ez a hajtrend. Halle Berrynek például ez a frizura vált be.

Még több fiatalos frizuráért lapozz a következő oldalra!

Oldalak

  • 1
  • 2