Ezt a hajszínt fogod most mindenhol látni: ez a szezon legnépszerűbb árnyalata

Ha már unod az egyszínű hajat, akkor ez a trend neked fog kedvezni. A barnának számos árnyalata létezik, és ebből nagyon sok igen népszerű is. Van egy hajszín, amelyet a fodrászok csak „expenzív barnaként” emlegetnek, és azt jósolják, hogy ez lesz most a legtrendibb árnyalat.

Kihozhatod a legtöbbet a barna tincseidből

Az inspiráció vélhetően Gigi Hadidtól jött, aki elég sokat kísérletezgetett már különböző hajszínekkel. Abban azonban biztosan egyetértünk, hogy a természetes színek a legszebbek, és neki is ez az árnyalat állt a legjobban eddig. Az ,,expenzív barna” lényege, hogy mélyebb dimenziót és részletgazdagságot biztosít a hajnak, és több mélyebb árnyalattal részletezi és érdekesebbé teszi az eredményt. Az olyan hírességek, mint Bella Hadid, évek óta barna hajjal hódítanak, de mostanra még azt is láthatjuk, hogy a híres szőkék, például Hailey Bieber is sötétebb árnyalatra váltott.

Válaszd ki a barna két árnyalatát és engedd a fodrászodnak, hogy e két árnyalat közti színeket fesse úgy, hogy az egyenletes, szép legyen. Fontos, hogy azt is elmondd neki, hogy ,,izgalmas barna” színt szeretnél, nem pedig szőke. Azt is érdemes megbeszélni, hogy a melegebb vagy a hidegebb tónusok illenek inkább a bőrödhöz. A melegebb árnyalatok a kávé, karamell, réz és arany, míg a hidegebb árnyalatok a jeges csokoládé, hamu, szürke, ezüst és jég formájában jelennének meg.

A sötétebb árnyalatokon is nagyon jól működik.
Kattints a további képekért!

A bob frizura idén is népszerű lesz, hosszabb és rövidebb verziója is, azonban egy kis csavarral jön vissza köztudatba.

Leadfotó: CoffeeAndMilk/Getty Images

Oldalak