Tedd különlegesebbé a frizurádat! - Mutatós kiegészítők

Reggelente sokszor nem marad elég idő arra, hogy hosszú perceket töltsünk frizuránk elkészítésével. Néhány kiegészítővel azonban gyorsan feldobhatjuk még a legegyszerűbb kontyokat és lófarkakat is!

Hajgumi helyett szalag

A lazán összefogott lófarkakat vagy kócos hatású fonatokat könnyen feldobhatjuk, ha hajgumi helyett egy tetszőleges színű szalagot használunk: masnira kötve igazán bájos összhatást érhetünk el, és a megjelenésünk is sokkal izgalmasabbnak fog tűnni tőle. A fekete darabok a legpraktikusabbak, ugyanis mindenhez passzolnak, de egy halvány rózsaszín vagy sötétlila árnyalatú szalag is remekül mutat a hajunkba illesztve.

Ízléses csatok

Ha zavar, hogy a hajunk a szemünkbe lóg vagy növesztjük a frufrunkat, akkor egy díszes csat kifejezetten hasznos lehet – könnyen és gyorsan félretűzhetjük vele a szanaszét álló tincseket. Stílusnak, illetve alkalomnak megfelelően érdemes kiválasztani, hogy milyen csatot biggyesztünk a frizuránkba: az apró kövekkel kirakott darabok még elegánsabbá teszik az összeállításokat, a hétköznapokon azonban egy semleges színű példány is megteszi.

Fotók: pinterest.com, harpersbazaars.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!