Forradalmi újdonság a zsírbontásban

Most, hogy köezeledik a bikiniszezon, nem árt minden trükköt bevetni. A zsírbontás hatásos az olyan területeken, ahonnan mozgással és diétával sem tudunk megszabadulni a feleslegtől. Jól kezeli a toka, a felkarok, a háti redők, a csípő, a derék, a fenék, a belső és külső comb és a térd helyi zsírdepóit.

Milyen gyakran lehet alkalmazni?

A kezelések gyakorisága 21-24 naponta történik, ennél gyakrabban nem adható be az injekció. A legtöbb esetben a változás a 3-4. kezelés után lesz szembeötlő. Jellemzően 3-6 kezelésre van szükség a kívánt eredmény eléréséhez.

Mennyi időt vesz igénybe a kezelés?

A kezelés időtartama 20-30 perc, a kezelt terület(ek) függvényében. Mivel az injekciók hozzáadott lidocaint tartalmaznak, minimális kényelmetlenséggel jár.

„Az Aqualyx kifejlesztése mögött 4 évnyi kutatás és tapasztalat van már – eddig több, mint 2 millió ampullányit injekcióztak be szakértő kezek páciensekbe, gyakorlatilag mellékhatások nélkül! A szervezet túlterhelését elkerülendő meg van határozva a befecskendezhető anyag maximuma.

A kezelt terület átmenetileg – néhány napig érzékeny lehet, esetleg kipirosodás, csomósodás tapasztalható – ezek a tünetek is pár nap alatt elmúlnak. A szervezet kiválasztási folyamatait gépi kezelésekkel segítjük és támogatjuk. A kezelési kúrát orvosi konzultáció előzi meg, ahol a páciens megismeri az eljárást, eldöntheti, hogy szeretné-e igénybe venni, illetve orvosa is felméri, hogy megfelelő-e számára a kezelés” – árulta el Dr. Mohammad Jaberansari, a Royal Clinics orvos-esztétikai Központ plasztikai sebész szakértője.

Hogyan működik?

A mikro-zselatinos oldat fokozatosan felszabaduló, a szervezetben természetesen előforduló zsírbontó enzimet tartalmaz, amely lebontja a zsírsejtek falát, így a sejtekben lévő zsírsavak kiszabadulnak. E zsírsavakat a test nyirokrendszere elszállítja a vénás rendszeren keresztül, és azok a májon át választódnak ki, vagyis természetes úton kiürülnek a szervezetből.

Ha hasznosnak találtad az írást, nyomj egy lájkot és oszd meg a cikket!

Nézd meg ezt is: Kocsis Korinna így tökéletesíti dekoltázsát - Katt ide!

Fotó: getthegloss.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!