Fashion&Beauty

Ezt a 8 dolgot fontold meg, mielőtt frufrut vágatsz magadnak!

Vágassak frufrut? Valószínűleg életedben legalább egyszer elgondolkodtál már ezen (főleg újévkor, amikor drámai megújulásra vágysz...) Bár egyesek számára nem hangzik nagy dolognak, de a frufru vágás valójában nagyon fontos döntés a legtöbb nő számára, hiszen ezáltal teljesen megváltozik a külsőnk. De mi van akkor, ha nem tetszik az új frizuránk?

Frufruval az élet

Galériánkban mutatunk néhány tippet, amely segít eldönteni, hogy vágass-e a frufrut magadnak!

1. A frufru rengeteg időt és munkát igényel. Ha azt szeretnéd, hogy mindig stílusosan álljon, készülj fel arra, hogy időt és energiát szánsz rá. A legjobb eredmény elérése érdekében a frufrut optimális hosszban kell tartani és körkefével vagy hajsütővassal rendszeresen formázni.
Kattints a további képekért!

Az a terved, hogy vadonatúj külsővel köszöntöd az újévet, de egyelőre semmi ötleted nincs, milyen frizurát kéne vágatnod? Mutatjuk!

Lead kép: Getty Images/Goodshoot, forrás: luxyhair.com

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Fashion&Beauty
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!