Egy nap az ágyban - Ezekért a pizsamákért érdemes otthon maradni

Ha épp nincs kedved a várost vagy a természetet járni, otthon is maradhatsz és élvezheted a tél egyik legnagyobb előnyét: a hidegre hivatkozva elteheted egy időre a futócipőt, és helyette bevackolhatod magad a meghitt semmittevéshez. Mutatunk néhány stílusos pizsit, amiben a pihenés is jobban esik majd.

Ha előttünk a hétvége és úgy tervezzük, hogy ki sem mozdulunk a lakásból, hajlamosak vagyunk előhúzni a szekrény mélyéről a jó öreg, kinyúlt pulcsit. Persze ez mindig hű társ, ha négy fal között töltött időről van szó, de miért ne adnánk meg a módját a magunkkal töltött időnek is?

Tarts gyereknapot!

A kedvünk is azonnal vidámabb lesz, ha néhanapján magunkra húzva a muffin mintás pizsamát visszaröppenhetünk az időben, úgy 5-6 éves korunkig és újra élvezhetjük a gondtalan órákat, amikor nincs más dolgunk, mint lenni. Ebben a pizsiben nehéz is lenne komoly dolgokat csinálni.

Trendin is lehet aludni

Ha szabadidődben szívesebben maradnál a saját korodnál, akkor komolyabb pizsamákból is van bőven választék. Igazi divatikonnak fogod magad érezni, ha még otthon is ilyen stílusos darabokban lófrálsz.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!