Fashion&Beauty

Ezek az idei legmenőbb fesztiválsminkek: te leszel a legstílusosabb bulizó

Megmutatjuk az idei sminktrendeket, amik a fesztiválokon igen népszerűek lesznek. Válassz egyet (vagy többet), hogy neked legyen a legtrendibb lookod!

Az idei fesztivál-sminktrendek

Végre itt a fesztivál-szezon, amit elképesztően várt mindenki, hiszen a pandémia miatt 2 évig nem bulizhattunk. Most viszont megrendezésre kerülnek a legnagyobb események, jelenleg zajlik a Volt fesztivál, de hamarosan a Balaton Sound is kezdetét veszi. Sokan rengeteget készülnek az ilyen jellegű eseményekre: beszereznek néhány fesztivál-szettet, és a sminküket is gondos figyelemmel készítik el. Éppen emiatt be szerettük volna mutatni Nektek az idei legnagyobb sminktrendeket, amiket a fesztiválokra nyugodtan elkészíthetsz.

Nézd meg a galériánkat és inspirálódj:

Az alul színesen kihúzott szemek hódítani fognak a fesztiválokon.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Vannak köztük olyanok, amiket Vilmos neje eddig sem tehetett meg, némelyik tiltás azonban azután lépett életbe, hogy Katalin megkapta Károly királytól a walesi hercegné címet.
Sztárok
II. Erzsébet teljesen ledöbbent, amikor megtudta: Meghan Markle egy nagyon régi hagyományt tervez megszegni az esküvőjén.
Lifestyle
Bőrápolás tekintetében mindig az a legfontosabb, hogy megtaláld azt a rutint, ami a te bőrtípusodnak maradéktalanul megfelel, itt nem érdemes tippeket kérni a barátnőktől, mert valószínűleg nekik más...