Fashion&Beauty

Nagy Réka a leggyönyörűbb ruhában állt színpadra az Inspiráló Nők Gálán: így festett a meseszép műsorvezető

Az est háziasszonya nem más volt, mint a szemkápráztató Nagy Réka, aki Gönczi Gáborral együtt vezette a gálaműsort.

Az Inspiráló Nők Estjének háziasszonya volt

November 29-én, szerdán rendezték meg az idei Inspiráló Nők Estjét a gyönyörű Magyar Zene házában. A nagyszabású Femcafe Gála keretében ezúttal is díjaztuk az év leginspirálóbb nőit, azokat a kiemelkedő tehetségeket és szakembereket, akik mindennapi munkájukkal példaértékűek a társadalom számára. Ahogy az előző években, úgy most is hét kategóriában részesítettük elismerésben a nyerteseket, akiknek listáját ide kattintva nézheted meg. Az est házigazdái ezúttal Nagy Réka és Gönczi Gábor voltak, akik a megszokott profizmusukkal karöltve kísérték végig az esemény pillanatait. Arról már beszámoltunk, hogy a hazai hírességek kitettek magukért és meseszép ruhákban vonultak fel a vörös szőnyegen, de nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy a gyönyörű műsorvezetőnő milyen csodás volt az IN gála színpadán.

Íme a fotók, melyek ezt bizonyítják:

A műsorvezető profi háziasszonya volt az ötödik Femcafe Inspiráló Nők Estjének, és egy csodálatos ruhakölteményben állt színpadra.
Kattints a további képekért!

Az esemény fő támogatója: Szerencsejáték Zrt.

Az esemény médiatámogatói: TV2, ATV, Naphíre

Az esemény kiemelt partnere a Nakama&Partners.

Leadfotó: Femcafe/Kunos Attila

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Fashion&Beauty
A Coachella az Egyesült Államok egyik leghíresebb és legmenőbb fesztiválja, amelyet minden év áprilisában, két egymást követő hétvégén tartanak. A felhőtlen szórakozás és a koncertek mellett a...
Lifestyle
Az Oroszlán gyógyultnak hitt lelki sebei újra felszakadnak. Napi horoszkóp!