Kitettek magukért a hazai celebek - Ők voltak a Femcafe szülinapi bulijának legjobban öltözött sztárjai

A Femcafe 6. születésnapját ünnepli, ennek alkalmából pedig egy fergeteges bulit szerveztünk, ahol a hazai sztárvilág krémje is tiszteletét tette. Szerencsére a legtöbben komolyan vették a "szexisen elegáns" dress code-ot, és elég vadító szettekben érkeztek az eseményre. Következzenek most a Femcafe Birthday Night legjobban öltözött sztárjai.

Sarka Kata

Sarka Kata Hajdú Péter helyett egy komplett lánycsapattal érkezett, és hihetetlenül szexis volt. Valahogy sikerült úgy felvennie egy szűk bőr miniruhát és térdig érő csizmát, hogy az kicsit sem vot közönséges.

Horányi Juli

Mi nagyon bírjuk a vadóc énekesnő stílusát, mindig meglep minket valami extrémmel. Ezúttal egy budoáros hangulatú vintage szettet viselt. Felül angyalnak, alul ördögnek öltözött púderrózsaszín csipkés ruhájában, szőrös kabátjában, fekete térdharisnyában és vastag talpú fekete bakancsában.

Orosz Barbara

A műsorvezető lángoló vörös hajkoronájához tökéletesen passzolt az érzéki állatmintás ruha. És ha már a mintája ilyen vad volt, ezt a visszafogott és egyszerű fazon kompenzálta.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!