Fashion&Beauty

8 trendi farmernadrágos összeállítás, ha nem tudod már mivel kombinálni ezt a sokoldalú darabot

Mutatjuk, hogyan dobhatod fel ezt a sokoldalú darabot.

Ezekkel a darabokkal párosítsd a farmernadrágod

Nem számít, hogy az extrémebb dizájnt, vagy inkább visszafogott stílust szereted – nagy eséllyel rendelkezel legalább egy farmernadrággal. Ez a nadrágstílus továbbra is az egyik legsokoldalúbb, és nem számít a szabása vagy a színe, ugyanis mindenhogy egy alapdarabnak számít. Szerencsére a lehetőségek végtelenek, mégis, ha nap mint nap farmert viselsz, vagy akár hetente többször is visszanyúlsz ugyanahhoz a darabhoz, könnyen kifogyhatsz az ötletekből.

Ezért összegyűjtöttünk 8 farmernadrágos szettet, remélve, hogy ihletet adunk ezzel, és segítünk felhasználni minél több ruhadarabot a szekrényedből.

Még több farmer Párosítsd a farmernadrágodat más farmerdarabokkal. Lehet ez egy menő dzseki, vagy egy ing is akár.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...