Fashion&Beauty

A Barátok közt egykori sztárja kelt a külseje miatt kritizált Ördög Nóra védelmére: smink nélküli fotót posztol magáról a 45 éves Farkasházi Réka

Nem kímélték az internetes kommentelők az Ázsia Expressz műsorvezetőjét: Ördög Nórát egy sminkmentes videója miatt érte rengeteg bírálat a napokban, most azonban a Barátok közt egykori színésznője állt ki a népszerű televíziós mellett, méghozzá egy nem is akármilyen Instagram-poszt révén.

Nemtelen támadások érték Ördög Nórát

A TV2 Ázsia Expressz című produkciójának visszatérő műsorvezetője, a Televíziós Újságírók Díjáról idén lecsúszott Ördög Nóra csupán egy sminkmentes videót posztolt magáról pár nappal ezelőtt, s nem is sejtette, hogy a teljesen hétköznapi gesztussal óriási lavinát indít majd el. A 41 éves médiaszemélyiség megátalkodott ellendrukkerei gyakorlatilag kórusban támadtak: azon a címen marasztalták el Ördög Nórát, hogy a műsorvezető külseje a megszokottnál jóval előnytelenebb, amikor smink nélkül, hétköznapi környezetben mutatkozik. Szerencsére a hírességnek nem egyedül kell állnia a sarat a nemtelen támadások kereszttüzében: most a Barátok közt című tévésorozat hajdani sztárja, Farkasházi Réka énekes-színésznő állt ki mellette, méghozzá egy nem is akármilyen Instagram-poszt révén. Cikkünk a galériában folytatódik: lapozz!

"Remélem, beférek az Ördög Nóra “smink nélkül ronda” verseny döntőjébe. Hogy mi van???? Normálisak az emberek???? Vagy néznek tükörbe reggel? Vagy egyáltalán?" - kezdte szenvedélyes hangú posztját Farkasházi Réka, melyben egy sminkmentes fotót is mutatott saját magáról.
Kattints a további képekért!

Selena Gomez ismét felvállalta natúr szépségét az egész világ előtt, amiért nem tudunk eléggé hálásak lenni neki. A 29 éves színésznő-énekesnő smink és különböző filterek nélkül is ragyog, ezzel pedig példaértékű üzenetet ad át nők millióinak.

Leadfotó: Instagram/farkashazireka

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Te próbáltad már a mazsolás vizet? Nos, sokan még csak nem is hallottak erről a csodaitalról, pedig hihetetlen, milyen hatást gyakorol egészségünkre és egész szervezetünkre nézve!
Sztárok
Noha Vilmos kicsivel mindig is népszerűbb volt öccsénél, Harrynél, van egy bizonyos dolog, ami miatt a trónörökösben lángra gyúlt a féltékenység a sussexi herceg iránt.
Lifestyle
Bár az ecetről sokan úgy gondolják, mindenhol is bevethető, ez egyáltalán nem így van, ugyanis savassága akár komoly és visszafordíthatatlan károkat is okozhat otthonunk berendezési tárgyaiban.