Hirdetés

5+1 tipp a bőrgyógyásztól - Ez a magyar sztárok szépségének titka!

A bőr az idő múlásával kevésbé sugároz egészséget, fiatalságot és üdeséget, azonban gondos odafigyeléssel késleltethetjük, enyhíthetjük a jeleket. Ebben nagyon fontos a megelőző szemlélet és a következetes életmódtervezés.

Megkérdeztünk egy szakértőt, Dr. Hatvani Zsófiát, a Royal Clinics Orvos- Esztétika Központ bőrgyógyász és esztétikai szakorvosát, melyek azok a szempontok, amelyeket már idén januártól érdemes betartani ahhoz, hogy elégedett és ragyogó arc nézzen ránk vissza a tükörből.

Nem csalás

Nemes dolog emelt fővel viselni a kort; aki elfogadóbb az öregedés tényével kapcsolatban, azon kevésbé látszanak az idő nyomai. Ettől függetlenül egy-egy kisebb korrekció, bőresztétikai beavatkozás elvégeztetése nem bűn. A lényeg, hogy törekedjünk a külső és belső egyensúlyra.

Nem ciki

A férfiak is szeretnének fiatalodni, zavarja őket a kopaszodás vagy csak szebb, egészségesebb arcbőrre vágynak és ez ma már egyáltalán nem szégyellnivaló. A kezeléseket ők is éppúgy igénybe vehetik, mint a hölgyek.

Adj a nyakadra

Még azoknál is, akik a rendszeres arcápolás és megelőzés hívei, ez a testrész sokszor háttérbe szorul. Egy jól karbantartott arcbőrrel nagy kontrasztot alkothat a nyak elhanyagolt bőre. Szerencsére a megelőző és fiatalító kezelések nagy része ezen a tájékon is alkalmazható, így érdemes együtt szépíttetni a két területet.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!