Fashion&Beauty

Ezért kellene minden nap fényvédőt használnod: sokkoló fotó szemlélteti, hogy mennyire káros a napfény

A pandémia egyre többen kezdtek el odafigyelni a tudatos bőrápolásra. A közösségi oldalakon megjelenő "skinfluenszerek" is rengeteg hasznos tartalommal látták el a követőket. Ők sem győzik azt hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a fényvédelem.

Ezért fontos, hogy mindig fényvédőzz

Mivel a bőrgyógyászat rengeteget fejlődött az elmúlt években, vannak olyan dolgok, amiket már a tudatos bőrápolók betartanak. Ilyen a mindennapos fényvédelem, vagyis az, hogy nemcsak a nyaralásra pakoljuk be a naptejeket, hanem az év minden napján kenjünk a bőrünket (legfőképpen az arcunkat) ilyen termékekkel.

Galériánkban megmutatjuk, hogy miért is ennyire fontos a fényvédelem:

Sok nő rengeteg pénzt költ a különböző bőrápoló termékre, azonban egyes tanulmányok szerint ezek mit sem érnek, amíg az alaprutinunk nem alakult ki. Ez pedig 3 dologból áll: tisztítás, hidratálás és fényvédelem. A tisztítás alatt egy kíméletes arctisztítóra gondolunk (és nem tusfürdőre, szappanra, stb.), amelyet reggel és este használunk. A hidratálás is nagyon fontos, ezt is reggel (opcionális), este kell használni. A fényvédő pedig szintén elengedhetetlen, ezt még akkor is kenni kell, ha otthon vagyunk.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pexels

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A nyolcvanas években kezdte szárnyait bontogatni, igazi aranykora viszont a következő évtizedre esik, amikor nemcsak modellként, de televíziós- és filmszínésznőként is krediteket szerzett magának....
Utazás
Kevesebb csapadékkal, de kifejezetten zord, barátságtalan hideggel folytatódik a hét.
Sztárok
Hugh Jackman az egész világon óriási elismerésnek örvend, tehetségét már számos nagysikerű mozifilmben bebizonyította, vonzó külsejének köszönhetően pedig a nők körében is rendkívül népszerű. Jogosan...