Fashion&Beauty

Ezeket az ékszereket kérjük karácsonyra - Induljon az utolsó shopping roham

December 20-án nyitja meg kapuit idén utoljára Budapest kedvenc dizájnvására. A WAMP ezúttal a Millenáris B csarnokába várja az érdeklődőket 250 kiállítóval. Mi ezekre az ékszerekre fogunk lecsapni.

A modern városi lánynak

Krajcsi Sarolta tervezte ezeket a gyönyörű karkötőket az Imogen-nek. Az Imogen-lányok szeretik a letisztult formákat és a geometrikus vonalakat, ezért ezeknek a ruháknak tökéletes kiegészítője a sokszög alakú karkötő. Három gyönyörű színben kapható, a szerkesztőségben a kék a befutó.

A lélekben örök kislányoknak

A Fércművek tervezője, Sebők Judit „játékszerésznek” nevezi saját magát, aki textilekből, filcekből, bőrökből készít néha mesés, néha bohókás, de mindig vidám darabokat. Ennél a norvég mintás fülbevalónál például régen láttunk aranyosabbat.

A nőknek, akik nem félnek a színektől

A Soie Essentielle ékszerei azért tartoznak a kedvenceink közé, mert színesek és tele vannak élettel. Farkas Eszter, a márka tervezője hihetetlen érzékkel kombinálja a színeket és mintákat, minden egyes darabot elfogadnánk.

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Bak olyan információkhoz jut, amiket pénzre válthat. Napi horoszkóp!
Sztárok
Annak idején, amikor a pár szerelme még csak kibontakozóban volt egyetemi éveik alatt, bizony más nők is szemet vetettek a trónörökösre, és megpróbálták elcsábítani Vilmost - nos, Katalin ezt már...