Fashion&Beauty

Ez a 9 éves kislány olyan ruhákat varr, mint a leghíresebb divattervezők

Coloradoban él az a kislány, aki már 4 éves kora óta a saját magának varrja a ruháit. Szeretne egyszer majd saját divatcéget is.

Elképesztőek az alkotásai

A 9 éves Kaia Aragon 5 éve kezdett el varrni, eleinte a cicájának készített az ajándékba kapott varrógéppel macskaágyat, majd saját ruháit is elkezdte tervezni. A divat iránti érdeklődése nagyon korán kialakult már, mindig is érdekelte, hogy mit vesz fel. Édesanyja a DailyMailnek elmondta, hogy nem tőle örökölte divatszeretetét, és arról is beszámolt, hogy nagyon meglepte, hogy mennyire aprólékosan készíti el a darabokat. A világhírű divattervező, Vera Wang is elismerte a kislány tudását, küldött neki egy levelet és egy lila hátizsákot is. A levélben gratulált Kaia-nak, és leírta, hogy mennyire örül annak, hogy ilyen fiatalon követi az álmait.

Nézd meg a galériánkat, egészen elképesztő, amiket a kislány alkot!

Sajátkezűleg alakítja az egyes darabokat.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Sanna Marint általában hivatalos, elegáns és visszafogott szettekben láthatjuk csak munkájából és pozíciójából kifolyólag, most azonban fehér estélyit öltött magára, amiben úgy tündökölt, akár egy...
Utazás
Lehet, hogy korábban már találkoztál ezzel a bejegyzéssel, azonban számos platformon újra megosztották azt a két képet, ami 35 év különbséggel készült.