Fashion&Beauty

Extra tartós lesz a körömlakkod, ha kipróbálod ezt a trükköt! Íme, a házi praktika, amivel gyerekjáték elkészíteni a szalonszépségű manikűrt

Többé nem kell amiatt aggódnod, hogy túl hamar lepattogzik a lakk a körmödről: a hosszan tartó manikűr titka csupán egyetlen lépésben rejlik.

Egyszerű, de nagyszerű praktika

Noha napjainkban már sokan döntenek a gél verzió mellett, a hagyományos, sima körömlakkok is hódítanak még a nők körében, hiszen valljuk be: jóval egyszerűbb és költséghatékonyabb megoldás. Azonban arról sem feledkezhetünk meg, hogy ha saját magunk szeretnénk manikűrözni, jóval több macerával kell számolnunk, ráadásul kevés bosszantóbb dolog van annál, mint amikor a frissen kipingált körömről lepattogzik a lakk – egyrészt igénytelen hatást kelt, másrészt kezdhetjük előröl az egész folyamatot. Szerencsére azonban ez nem azt jelenti, hogy felesleges időt, valamint energiát belefektetni, hiszen erre a problémára is van megoldás, ráadásul jóval egyszerűbb, mint elsőre gondolnánk! Galériánkban eláruljuk, mi az a trükk, amivel garantáltan extra tartós lesz a lakk a körmödön:

A frissen manikűrözött, gyönyörűen kifestett körmök nemcsak esztétikai szempontból nyújtanak élvezetet, de kijelenthetjük, hogy a látvány lelkileg is feltölt egy nőt – éppen ezért okoz nagy bosszúságot, amikor egyetlen rossz mozdulat miatt – mondjuk takarítás közben – a szín egyből lepattogzik.
Kattints a további képekért!

Álmatlanság gyötör, de inkább nem nyúlnál altatókhoz, még akkor sem, ha természetes összetevőkkel hirdetik? Itt egy remek opció, amit te magad készíthetsz el és garantáltan hatékony!

Leadfotó: 123rf
Forrás: Kiskegyed

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Tegnap este a hazai sztárvilág krémje hivatalos volt Demeter Richárd exkluzív divatbemutatójára, ahol a tervező a legújabb és eddigi legszemélyesebb kollekcióját mutatta be a közönségnek. A kifutón...
Sztárok
Justin Bieber szexi exe a cannes-i filmfesztiválon járt, ahol tengerészkék, merész ruhájában vonult végig a vörös szőnyegen, és bizony nem meglepő módon minden szempár rászegeződött.
Sztárok
Egyszerűen imádja a közönség Mikes Anna és Krausz Gábor párosát. Most egy olyan titkot is megtudtak a rajongók, amire már elég régóta kíváncsiak voltak.