Fashion&Beauty

Eva Longoria arcbőre 48 évesen is ragyog: gyerekkora óta erre esküszik a Született feleségek sztárja

Érdemes megfogadnod Eva Longoria szépségtanácsát!

Fantasztikus formában van

Noha Eva Longoria az ötvenes évei felé közelít, simán letagadhatna a korából legalább tíz évet. A Született feleségek sztárja tökéletes formában van, és kitűnő példát mutat nőtársai millióinak, hiszen azon túl, hogy a családját tartja a legfontosabbnak, saját magára, a külsejére és az egészségére is elegendő időt szán, hiszen jól tudja: ép testben ép lélek. Éppen ezért még ma, 48 éves családanyaként is minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy formában tartsa a testét, de a bőre egészségére is kiemelt figyelmet fordít. Jogosan gondolhatnánk, hogy a híresség a legnagyobb luxusmárkák termékeit veti be nap mint nap, a valóság azonban az, hogy a bőrápolási rutinja meglehetősen minimalista.

De hogy mitől olyan ragyogó, üde és fiatalos Eva Longoria bőre még ma is? Lapozz, és eláruljuk a jól bevált szépségtippjét!

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.
Lifestyle
Ha nem is mérgesedik el minden, egy hosszabb mosolyszünetre egészen biztosan számíthatsz. A veszekedés hevében inkább gondolj át mindent kétszer.