Fashion&Beauty

Eva Longoria arcbőre 47 évesen is ragyog: gyerekkora óta erre esküszik a Született feleségek sztárja

Érdemes megfogadnod Eva Longoria szépségtanácsát!

Fantasztikus formában van

Noha Eva Longoria az ötvenes évei felé közelít, simán letagadhatna a korából legalább tíz évet. A Született feleségek sztárja tökéletes formában van, és kitűnő példát mutat nőtársai millióinak, hiszen azon túl, hogy a családját tartja a legfontosabbnak, saját magára, a külsejére és az egészségére is elegendő időt szán, hiszen jól tudja: ép testben ép lélek. Éppen ezért még ma, 47 éves családanyaként is minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy formában tartsa a testét, de a bőre egészségére is kiemelt figyelmet fordít. Jogosan gondolhatnánk, hogy a híresség a legnagyobb luxusmárkák termékeit veti be nap mint nap, a valóság azonban az, hogy a bőrápolási rutinja meglehetősen minimalista.

De hogy mitől olyan ragyogó, üde és fiatalos Eva Longoria bőre még ma is? Lapozz, és eláruljuk a jól bevált szépségtippjét!

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Az idei táskatrendek gyönyörűek, időtállók, és szinte minden szettedhez illeni fognak! Ha nagy táskakeresésben vagy, akkor most segítünk kiválasztani a legmenőbbeket a hatalmas kínálatból.
Lifestyle
A Bak ma a kívánt irányba terelheti az anyagi helyzetét. Napi horoszkóp!
Sztárok