Fashion&Beauty

Forrónadrágra vetkőzött Erős Antónia: formás lábakat villantott az 52 éves műsorvezető - Fotók

Szépsége mit sem fakult az elmúlt években.

Továbbra is csúcsformában van

Erős Antónia, az RTL népszerű híradósa nem csupán a tévéképernyőről mosolyog le a nézőkre, de a publikum az Instagramon is gyakorta találkozhat vele. A neves televíziós mindig érdekes, izgalmas és egyúttal roppant szórakoztató tartalmakat oszt meg a saját Instagram-felületén. Nemrég például egy vicces bejegyzésben mutatta meg, mi is takarja a híradósokat deréktól lefelé. Nos, végső soron legutóbbi fényképes posztja is hasonló jellegű, hiszen a nézők tekintete ismét ezen testtájakra kalandozott: Erős Antónia nemrég forrónadrágra vetkőzött, s csodás fotókon villantotta meg formás lábait.

A híresség egy hónappal ezelőtti floridai nyaralására emlékezett a bejegyzéssel. Erős Antónia rajong a kávéért, s az Egyesült Államokban arra a kérdésre kereste a választ, vajon a népszerű nedűvel sikeresen kezelhető-e a fejfájást. Mint mondja, a titok nyitját végül itthon lelte meg, a részletekről pedig Praxis című műsorában ejtett szót az RTL képernyőin. Követőinek ugyanakkor az is szemet szúrt, hogy az 52 éves műsorvezető mennyire formás lábakkal rendelkezik.
Kattints a további képekért!

Nicole Kidman nem győzi hangsúlyozni, hogy a fiatalos, szép bőr létszükséglete a rengeteg víz, ezt pedig férje, Keith Urban tanította meg neki – azonban nem ez az egyetlen trükk, amit bevet a ráncok megakadályozásának érdekében.

Leadfotó: Instagram/erosantonia

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Először 2020-ban került kórházba, akkor tüdőrákkal diagnosztizálták. A betegség mostanra sajnos az agyára is átterjedt.
Fashion&Beauty
Szeretnél egy friss hajszínt, amely divatos is? Idén nyáron a Barbie mánia meghódítja a közösségi médiát, ezért a Barbie szőke a következő hónapok egyik legmenőbb hajtrendje lesz.
Lifestyle
A Kos ma könnyen rendbe teheti az életét. Napi horoszkóp!