Mindenki figyelmét elterelte: Dwayne Johnson így jelent meg a vörös szőnyegen

Senki nem a dögös színésznőket nézte.

TIME 100

Kedd este rendezték a tizenötödik TIME 100 gálát a New York-i Lincoln Centerben. A vörös szőnyegen természetesen a hollywoodi celebvilág krémje is felvonult, nem volt hiány dögös színésznőkből, modellekből és sármos úriemberekből sem. A show-t azonban annak ellenére, hogy az esemény tele volt gyönyörű sztárokkal, Dwayne Johnson belépője lopta el, aki egy szokatlan öltönyben lepte meg a fotósokat.

A Szikla - akit a világ legjobb pasijának is megválasztottak már - évek óta ostromolja a női szíveket, ráadásul példás apuka és igazi humorzsák is, amiért még inkább imádják a rajongói. Leggyakrabban hat kockában és póló nélkül láthatjuk az Instagramján, most azonban sikerült jól felöltöznie a ceremóniára. Nem véletlen, hogy a legstílusosabb férfiak között is helyet kapott.

A legszebb ruha

Ha már a gálánál tartunk, és épp kivesézzük az est legdögösebb sztárjait, akkor a Szikla után muszáj megemlítenünk Taylor Swift ruháját, mert ő volt az esemény legtöbbet fotózott csaja. Tavasztündérnek öltözött, a pasztell árnyalatok remekül passzoltak bájos vonásaihoz, a rajongói odavoltak érte.

Fotó és leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Szólj hozzá Te is!