Fashion&Beauty

Dua Lipa megtalálta a tökéletes partiruhát: az énekesnő úgy viselte ezt az őrjítően dögös szettet, mint senki más

Dua Lipának nem kell a szomszédba mennie egy kis merészségért: a világsztár megjelenése szilveszterkor is pont olyan különleges, vad és szexi volt, mint az év bármely napján.

Kitűnő érzéke van a divathoz

Dua Lipa neve egyet jelent a minőséggel, a tehetséggel, no és persze az extravagáns megjelenéssel. A koszovói-albán származású angol énekesnő szakmai sikereit hosszú sorokon keresztül lehetne ecsetelni: noha még csak 27 éves, immáron három alkalommal tüntették ki Grammy-díjjal, nem beszélve arról, hogy egymás után adja ki slágerlistákat taroló dalait, teltházas koncertjein pedig seregnyi rajongónak okoz életre szóló élményeket. A popdíva azonban nemcsak az énekhangjával és a slágereivel lopta be magát az egész világ szívébe, hanem egyedülálló stílusérzékével is magasan kiemelkedik, nevét pedig teljes joggal emlegetik korunk legnagyobb divatikonjai között. Elég csak egy pillantást vetnünk legutóbbi szettjére, amiben 2022-t búcsúztatta:

Ha divatról van szó, Dua Lipa zsenialitása megkérdőjelezhetetlen: az énekesnő mesterien kombinálja a különböző trendeket és stílusjegyeket, az pedig csak hab a tortán, hogy hibátlan alakján minden ruhadarab tökéletesen mutat.
Kattints a további képekért!

Nagyon úgy tűnik, hogy a háromszoros Grammy-díjas angol énekesnőre ismét rátalált a szerelem, választottja pedig ezúttal egy szakmabeli férfi, aki még dalt is írt új kedveséről.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.
Lifestyle
Ennyire hatékony és sokoldalú ital nem igen van, szóval érdemes már most raktároznod belőlük, hogy mindig kéznél legyenek!
Lifestyle
Az Ikrek óriási terhektől szabadul ma meg. Napi horoszkóp!