Sztárok uralták a Marie Claire Fashion Days kifutóját

Ismét sztárok nyitották az idei Marie Claire Fashion Dayst - Epres Panni, Balla Eszter, Wolf Kati, Rezes Judit, Görög Zita, Farkas Franciska, Jaskó Bálint és Péterfy Bori a legtehetségesebb magyar divattervezők jövő évi tavaszi-nyári kollekcióiban tündököltek a kifutón.

A kifutón és a sorok között is sztárok bukkantak fel

Az eseményen nem csak a kifutón, de a vendégek között is találkozhattunk hírességekkel. Sokan visszatértek olyanok is, akik szerepeltek már a magazinban, ott volt például Eszenyi Enikő, de Kovács Ágit, Danics Dórát, Kocsis Tibort, Somát vagy Liptai Claudiát is felfedezhettük a nézők soraiban. A nagy hagyományoknak örvendő divathétvége első estéjén a tavalyi évhez hasonlóan sztárok nyitották a magyar divattervezők kollekcióit, akiket tapssal jutalmazott a népes közönség.

Isteni ruhák és Epres Panni

Epres Panni, akihez modellként nagyon közel áll ez a varázslatos világ, Anda Emília csodás kreálmányában nyitotta a show-t. „Fantasztikusan éreztem magam, akár tíz ruhában is szívesen kimentem volna a kifutóra. Nagyon sok az ismerős arc, jó a társaság, már a próbák alatt is láthattuk, mennyire szép a kifutó és milyen isteniek a ruhák, profi a smink és a haj, úgyhogy az önbizalmunkat jól feltornázták. Már a színfalak mögött óriási volt az izgalom a nagy pillanat előtt. Imádtam a ruhám, Anda Emíliát nagyon régóta ismerem, szerintem ő az a divattervező, aki jó húsz évvel meghaladta a korát” – nevet Panni, aki lélekben már a jövő évi eseményre készül.

Különleges szerepként fogta fel Balla Eszter

Balla Eszter színésznő szolidan és rendkívül nőiesen jelent meg a kifutón. Tomcsányi Dóri futurisztikus, érdekes anyagú tavaszi ruhája hibátlanul rímelt Eszter egyéniségére, aki láthatóan jól is érezte magát a csodás, egyszerű darabban. „Én már ugyan többször végigmentem a Marie Claire Fashion Days kifutóján, de minden évben kiderül, hogy hiába a színpadi jelenlét, ez egy teljesen más közeg. Most is úgy jöttem le, hogy sikerült, nem estem el, túléltem, miközben nagyon is élveztem, hogy ott lehetek, hisz ez egészen különleges szerep, és a társaság is sokat dob rajta. A ruhámat Tomcsányi Dóri tervezte. Ez egy 2015-ös tavaszi darab, kicsit türkizes-szürkés, keményebb, merev anyagból készült, futurisztikus hatású. Nagyon tetszik, mert egy ujjatlan, térd fölé érő egyberuha, ami nagyon nőies, csinos, friss, nem mellesleg kényelmes is”– mosolyog Eszter, akinek ezzel a ruhával tökéletesen eltalálták a stílusát.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!