Design ékszerek a legjobbaktól - 5 kiemelkedő hazai tervező

A magyar lányok nemcsak szépek, hanem kreatívak is. Ezt bizonyítja alábbi válogatásunk, amelyben öt kiemelkedő magyar ékszertervezőt mutatunk be, akiket érdemes figyelemmel követnünk.

dorivisy

Ha szereted a könnyed, mégis látványos formákat, a természet ihlette ékszereket, akkor Dóra Visy munkáit is imádni fogod. Aprólékos munkával kidolgozott, leheletvékony rétegekből készült ékszerek, melyek mégis időtállóak és természetesen egyediek, mivel minden darabból csupán egyet készít. A különleges anyagokkal dolgozó tervező, 2011-ben az Év ékszere pályázaton elnyerte az Év pályakezdője díjat.

Forrás: www.dorivisy.hu

AME Création

Csempésszünk egy kis merészséget a hétköznapokba! A WAMP designerei köréből is ismert, Pálfalvi Emese tűzzománc ékszerei igencsak távol állnak az alapanyagnál megszokott népművészeti iránytól. A geometriai alakzatokat és intenzív színeket ötvöző kiegészítők egyszerre elegánsak és izgalmasak.

Forrás: www.hypeandhyper.com

the Mama Kin

Az eredetileg építésznek készülő D. Nagy Kinga a nők nagy örömére az épületek helyett az ékszerkészítésben kamatoztatja kreativitását. A fiatal tervező főleg sárgarézből készült letisztult formákkal gazdagítja az egyedi kiegészítők sorait.

Forrás: www.themamakin.hu

További gyönyörű ékszerek a következő oldalon!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!