Debreczeni Zita alakváltós Sugarbird ruhájáért megőrülünk – A buli közepén öltözött át

Debreczeni Zitát általában a szuper sportcipői miatt szoktuk emlegetni, most azonban egy olyan elegáns és nem mellesleg kreatív Sugarbird ruhában jelent meg a Playboy Hero jótékonyági eseményen, hogy azt nem hagyhatjuk szó nélkül. Egy csodás fekete ruhában érkezett, aztán egy másikban távozott. Vagy mégsem?

Debreczeni Zita Sugarbird ruhája nem is egy volt, de rögtön kettő

Debreczeni Zita stílusában azt szeretjük a legjobban, hogy egyik pillanatról a másikra képes sportos, vagány csajból igazi dívává változni. Nemrég egy Michal Negrin ruhában nyűgözött le minket (is), ezúttal pedig egy elsőre talán egyszerűnek tűnő Sugarbird darabban akadt meg rajta a szemünk. Történt ugyanis, hogy amikor Zita és kedvese, Gianni megérkeztek a Playboy Hero jótékonysági estre, a barna hajú szépség egy magasan felsliccelt, nyakbakötős fekete ruhában pózolt a képzeletbeli vörös szőnyegen.

Aki azonban csak kicsivel később találkozott a fotóssal, az már egy egészen más darabban láthatta őt. A ruhának ekkor már aszimmetrikus felsőrésze volt. Nem, Zita nem öltözött át, ugyanabban a Sugarbird estélyiben bulizott, egyszerűen csak ott helyben megváltoztatta a ruha formáját.

Lapozz, a cikk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!