4 rettenetes körömtrend, melyektől még a manikűrösök is a falra másznak

Bár egy profi körmös mindig pontosan olyan körmöt készít vendégeinek, amilyet elképzeltek, ez nem jelenti, hogy a szakember tetszését is elnyeri a végeredmény.

Borzalmas és ízléstelen

Egy angol manikűrös, Beth a TikTokon osztotta meg tapasztalatait az általa leginkább utált manikűrökkel kapcsolatban. A körmös meglepően hosszú listát állított össze a szerinte legízléstelenebb kérésekből, melyekkel eddigi pályafutása során találkozott. Persze számára is a vendég elégedettsége a legfontosabb, a végeredménytől viszont olykor egyenesen a falra mászik. Kíváncsi vagy, melyek a valaha kért legőrültebb körömötletek? Nézd meg a galériát, ha felkészültél!

Dizájner körmök Beth listáját az úgynevezett dizájner manikűrökkel kezdte. A körömtrend lényege, hogy különféle dizájner logókkal díszítik a körmöt. Beth szerint ez nagyon kínos és egyáltalán nem kedveli ezeket a manikűröket, amelyek mintha „márkássá” tennék körmeinket.
Kattints a további képekért!

Cseréld le a szűk farmernadrágodat egy bő szárú fazonra, jöhetnek a gótikus virágmintás ruhák, párosíts hozzájuk egy vintage stílusú táskát, és már kezdődhet is a tavasz!

Leadfotó: 123rf, forrás: thesun.co.uk

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
A biztonsági szolgálat azonnal kiürítette a bevásárlóközpontot, a fővárosi hivatásos tűzoltók pedig a helyszínre vonultak.
Sztárok
Újra előkerült egy négy évvel ezelőtti történet a néhai II. Erzsébet királynőről és férjéről, Fülöp hercegről.
Egészség
Straub Fanni története inspiráló lehet sok mindenki számára, hogy nem szabad feladni, még akkor sem, ha közben tengernyi negatív kritikát kap az ember.