Fashion&Beauty

Minden üzlet tele van ezzel az ünnepi ruhadarabbal, pedig senki sem fogja hordani

Szépek, csinosak, de hordhatatlanok az idei téli szezon legfelkapottabb felsői, amikkel tele vannak a fast fast üzletek polcai. Mi biztosan nem vállalnánk be ezt a fazont, és ti?

Az ünnepélyes "crop top" felsők ellepték a fast fahion üzleteket

Az idei téli szezon megannyi ünnepélyes trenddel szolgál: példának felhozhatjuk a nagyon menőnek számító flitteres ruhákat, a láncokkal díszített ruhadarabokat, a feltűnő haj- és testékszereket, valamint a szatén anyagú textíliákat is, melyeket idén ősszel is és nyáron is hordtak a divatrajongók. Most egy újabb adag őrület köszöntött be az idei partiruha-szezonba, mely nem más, mint a csillogó, alkalmi "crop top" felsők!

A "crop top" felsőkről annyit érdemes tudni, hogy ezek a darabok a '90-es évek haskilátszós topjainak az utódai - csak éppen kicsivel kényelmetlenebb és rövidebb változatokban! Már nyáron is tele voltak az üzletek a melltartóméretű, apró kis toppokkal (amiket még a legnagyobb jóindulattal sem tudunk blúzoknak vagy felsőruházatnak nevezni), de akkor még próbáltunk velük megbarátkozni, hiszen napozni szuperül lehetett bennük és a strandon is jó szolgálatot tettek. Most viszont, a mínusz fokok és a hideg idő tombolása idején egyszerűen nem értjük, miért vannak tele az üzletek a mesés kelméjű, csodaszép, ámde parányi méretű toppokkal, melyek alá még nagyon egy tisztességes melltartót sem lehet felvenni!

Ugye milyen szép ez a felső? Bárcsak hordható is lenne! Nem kellene hozzá más, csak még háromszor ennyi anyag azért, hogy eltakarja a hasunkat, a derekunkat, valamint a hátunkat és máris megrohamoznák érte a boltokat a divatrajongók - de sajnos be kell érnünk ezzel a mini változattal, ami alá még egy melltartót is kihívás beszuszakolni. Talán a legjobb megoldás az, ha egyáltalán nem is veszünk fel hozzá - de hogy ez így divatos-e? Hát... döntsétek el ti! Az viszont biztos, hogy mi a négy falon kívül sem viselnénk szívesen és magabiztosan egy ilyen darabot, főleg nem az ünnepi szezonban. Egyszerűen nem értjük, hogyan lehet egy ilyen apró méretű crop toppban felhőtlenül bulizni és szórakozni az ünnepi szezonban. Nagy kár érte, emrt gyönyörű felső lehetne! Bershka Bársony top strasszos csattal 7995 Ft

Következzenek most a közelgő ünnepi szezon legpraktikátlanabb, ám kétség kívül szemet gyöynörködtetű alkalmi crop top felsői - a teljes válogatásunkért kattints a lenti képgalériára!

Pull & Bear Kivágott pillangótop 5995 Ft Ez a szaténtop tényleg egy az egyben olyan, mint egy bikinis felső! Végtére is, ha nem vagy fázós megpróbálkozhatsz vele, de az elismerő pillantások helyett inkább zavart és gunyort fog magad körül látni.
Kattints a további képekért!

Ha rajongsz a pihe-puha kabátokért, akkor ezt a trendet is imádni fogod - a tél legnagyobb divatja ugyanis teddy coat, amit viselve olyan érzésed lesz, mintha a legpuhább teddy mackót ölelgetnéd!

Leadfotó: ZARA
Fotó: Bershka

Oldalak

Fashion&Beauty
Recept
Sztárok
Vári Éva embert próbáló időszakon van túl: a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő nemrég őszintén mesélt arról, hogy súlyos betegségben szenvedett, emellett elárulta azt is, milyen állapotban van...