Fashion&Beauty

Íme, Cindy Crawford legfontosabb szépségtippje: a lánya is erre esküszik

Cindy Crawford rengeteg jó tanáccsal látta el a lányát, Kaia Gerbert: a 21 éves szupermodell nemrég elárulta, szerinte melyik a leghasznosabb mind közül.

Sikeres, mint az édesanyja

A 80-as, 90-es évek egyik legdögösebb szupermodelljeként tündökölt Cindy Crawford, aki óriási hatással volt a divatvilág alakulására. Karrierje során a legnagyobb magazinok címlapjain pózolt, világhírű fotósok és divattervezők kapkodtak érte, emellett számtalanszor vonult neves luxusmárkák kifutóin. 1995-ben elvált Richard Gere-től, Rande Gerber üzletember felesége lett, akivel azóta is boldog és kiegyensúlyozott a házassága. A párnak két gyermeke született: 1999-ben jött világra Presley Gerber, két évvel később pedig megérkezett Kaia, aki szintén a divatiparban találta meg a számításait. Sőt: mostanra pont olyan ikonikus szupermodellé vált, mint az édesanyja, aki mind a mai napig számos jó tanáccsal látja őt el a szakmával kapcsolatban. A 21 éves híresség rengeteg leckét kapott az édesanyjától az elmúlt évek során, nemrég meg is osztotta a nyilvánossággal az egyik leghasznosabbat.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A legújabb nadrágtrend igen megosztó, azonban a divatrajongók könnyedén becsempészhetik a ruhatárukba.
Lifestyle
A Skorpió erőteljes és megmagyarázhatatlan nyugtalanságot tapasztalhat. Napi horoszkóp!
Fashion&Beauty
Jennifer Aniston korábban már többször is megosztotta gondolatait az életében valaha kipróbált, akár egészen bizarr szépségápolási kezelésekről, van viszont egy, amely valóban nagyon bevált neki.