A Chanel kifutóra vitte a jövő nyár legnagyobb divatját - a merész showt mindenki imádta

Megalkotta a jövő nyár legnagyobb divatját a Chanel: a luxusmárka napokban kifutóra vitt 2022-es tavaszi/nyári divatbemutatója teljességgel beragyogta a párizsi divathetet - merész, fiatalos és nagyon menő darabokat láthattunk. Mutatjuk is a legjobb darabokat a jövő nyári trendekből!

A merész fiatalságot jelképezte a Chanel divatbemutatója

A napokban mutatta be mindannyiunk kedvenc luxusmárkája, a nemrégiben sokkoló(an borzasztó) táskákat kiadó Chanel a legújabb, 2022-es tavaszi/nyári kollekcióját a párizsi divathéten. Mi tagadás, a kollekció tele van meglepően merész és extravagáns darabokkal - ez pedig igencsak szokatlan, hiszen a márka előző divattervezője, a legendás Karl Lagerfeld híresen szofisztikált, elegáns és visszafogott darabokat dizájnolt, ám a régi/új tervezője, Virginie Viard (Karl Lagerfeld egykori jobbkeze - a szerk.) merészen új irányban kezdett el terjeszkedni a divat világában.

Ennek nagy valószínűséggel köze van ahhoz, hogy a Chanelt vásárlók többsége egyre idősebb, akik egyre kevesebbett költenek luxusholmikra, fiatalokat pedig új tervezésekkel, modern dizájnnal kell megnyernie a márkának. Nem lesz könnyű dolga a Chanelnek, mert a luxuspiacon legjobban teljesítő Gucci és a Balenciaganál is megtalálható extravagáns darabok teljesen megőrjítik a fiatal nemzedéket, akiket nehéz lesz átpártoltatni a Chanelhez, de próba szerencse... A változás mindenesetre szembeötlő. Még nem tudjuk eldönteni, hogy ez jó-e vagy rossz, mindenesetre nekünk nagyon tetszenek a Chanel 2022-es tavaszi/nyári darabjai.

A kollekció fő színe egyébként az ikonikus fekete-fehér, de rózsaszínű darabokat is bőven láthattunk a kifutón, anyaghasználat tekintetében pedig a jól bevált spandex, a szövet, a vinyl és a műbőr, valamint flitterek is megtalálhatóak. A divatbemutató első részén felvonultatott fürdőruhák mindenestre nagyon menők voltak, ahogyan a modern értelemben vett Chanel-kosztümök néhány darabja is elnyerte a tetszésünket.

A kedvencünk az exkluzív szabású, flitteres szövetből készült blézer-trapéznadrág együttes, amit arany láncszemekhez hasonló flitteres szegély borít (képgalériánk 8. fotója). Az egészet egy diszkrét Chanel logós derékövvel lehet összefogni, nagy valószínűséggel pedig senki sem munkába fogja viselni - már szinte várjuk a napot, mikor ez a szett felbukkan a vörös szőnyegen vagy a jövő évi tavaszi filmfesztiválok egyikén. Tetszetős darab, az biztos!

Ha kíváncsi vagy a Chanel 2022-es tavaszi/nyári kollekciójára, akkor kattints a lenti képgalériánkba, ahová a legmenőbb darabokat és táskákat válogattuk be!

Kattints a további képekért!

Csak kapkodjuk a fejünket: a Versace márka annyira szép és erőteljes színekben gazdag ruhakollekcióval búcsúztatta a nyarat, hogy azon még mi is meglepődtünk - arról nem is beszélve, hogy a '90-es évek legnagyobb topmodelljeit és egy halom sztárt vonultattak fel a kifutón!

Leadfotó: Chanel
Fotó: Instagram @chanelofficial

Oldalak