Fashion&Beauty

Cate Blanchett bemutatta a tökéletes őszi szettet a velencei filmfesztiválon

Cate Blanchett szó szerint csak úgy virágzott a Velencei Nemzetközi Filmfesztivál vörös szőnyegén egy gyönyörű Schiaparelli-kombinációban, most viszont egy sokkal lezserebb – de nem kevésbé stílusos – megjelenést öltött magára, amely nagy valószínűséggel az új őszi egyenruhád lesz.

Vagány összeállításban kapták lencsevégre

Pénteken a színésznőt kiszúrták Olaszországban, a fesztivál egész napos ünnepsége előtt egy visszafogott összeállításban. Blanchett könnyedén sikkes összeállítása egy túlméretezett barna csíkos blézert, egy V-nyakú fehér pólót tartalmazott, amely tökéletesen alkalmasnak tűnt ilyen időben, és a felsőt egy kötelező alapdarabbal, egy fekete bőrnadrággal párosította. Egy fekete western stílusú bőrcsizmával, egy kis arany-smaragd nyaklánccal és egy rózsaszín napszemüveggel egészítette még ki a megjelenését. A sztár egy könnyed, hétköznapi sminket viselt, és laza hullámokban viselte a haját. Mi imádtuk ezt az összeállítást!

Lapozz, hogy lásd a teljes szettet!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Jeremy Irons kisebbik fia, Max pont olyan megnyerő és sármos, mint világhírű édesapja.
Fashion&Beauty
Mióta a brit királyi család tagja, Katalin hercegnének rengeteg szabályt kell betartania – a lista pedig nemrég egy újabb kiegészítéssel bővült.
Sztárok
Nem is akármilyen alkalomból posztolta az eddig sosem látott képet, gyermekei ugyanis betöltötték a 18. életévüket.