5 feszesítő termék a ráncok ellen – Segítenek lelassítani az öregedés folyamatát

Vannak olyan ráncok, amik ellen semmi kifogásom nincs, például a nevetőráncaim, mégis én is, mint a legtöbb nő feszesebb arcbőrt szeretnék és sokkal rugalmasabbat. A szeles őszi időben ráadásul olyan mértékben kiszárad a bőröm, hogy hámlani kezd, ezért az extra hidratálásra is sokkal jobban ügyelnem kell, mint korábban. Mutatom az 5 kedvenc feszesítő termékemet, amiket bátran ajánlok nektek is.

Intenzív szérum

A Sisley intenzív széruma trópusi fák gyantáját, tömjén és mirha kivonatot és benzoén kivonatot tartalmaz. Ezek helyreállítják a bőr rugalmasságát és csökkentik a fényességét. A hatását szinte azonnal éreztem, amikor néhány cseppet belemasszíroztam az arcbőrömbe. Nagyon friss érzést ad, és nem irritálja a bőrömet (ami nálam különösen lényeges szempont).

Testápoló olaj

A Douglas saját márkás terméke egy bio olaj, ami argánolajat tartalmaz, így erős hidratáló és feszesítő hatása mellett antioxidáns tulajdonsággal is rendelkezik. A száraz bőrömnek nagyon jólesett, főleg, hogy masszázsolajként is alkalmazható, aminek a párom is nagyon örült.

Regeneráló nappali krém

Az Eucerin nappali krémje arctiint (gyorsítja a kollagén-termelést) és silymarint (erős anti-oxidáns) tartalmaz, és 15-ös fényvédő faktorral is rendelkezik. Hozza a márkától megszokott hatást és minőséget, az arcbőröm sokkal egészségesebbnek érződött már néhány napos használat után is.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!