Fashion&Beauty

Az 54 éves Mariah Carey merész pucérruhában tündökölt egy zenei díjátadón Los Angelesben

Mariah Carey, az ötszörös Grammy-díjas énekesnő egy bronzszínű, gyakorlatilag teljesen átlátszó ruhában jelent meg a Recording Academy zenei díjátadóján.

Elegáns és szexi

Az énekesnő egy igazán merész összeállítást választott az eseményre, ahol egyébként elnyerte a Global Impact Award díjat. Mariah Carey egy bronzszínű, mélyen dekoltált fűzős body-t viselt, amelyhez egy szinte teljesen átlátszó organza szoknyát választott. A terjedelmes szoknya a csípőjén egy nagy masniban volt megkötve, így látni engedte hosszú lábait is. Mariah Carey elegáns, mégis szexi megjelenését gyémánt ékszerekkel egészítette ki. Kattints a galériára és nézd meg, hogyan tündökölt a zenei díjátadón az 54 éves énekesnő!

Mariah Carey a Recording Academy zenei díjátadón átvehette a Global Impact Award díját.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: People

Mariah Carey 11 éves lánya, Monroe örökölte édesanyja tehetségét, ráadásul már most úgy néz ki, mintha az énekesnő fiatalkori klónja lenne.

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
A hét közepén ismét emelkedik majd a benzin nagykereskedelmi ára - írja friss közleményében a holtankoljak.hu.
Lifestyle
Minőségi és megfelelő mennyiségű alvásra mindannyiunknak szüksége van, sajnos viszont egyre többen küzdenek elalvási nehézségekkel. A jó hír viszont, hogy bizonyos esetekben saját magunkon is...
Sztárok
Nem titok többé: ez a 25 esztendős zenei előadó is csatlakozhat a 2024-es X-Faktor új mentorcsapatához.