Fashion&Beauty

3 frizura, ami fiatalítja az arcot: így tagadhatsz le egy tízest

Összegyűjtöttünk három olyan frizurát, ami sokkal fiatalosabb, üdébb megjelenést kölcsönöz. Érdemes bevállalnod valamelyiket, hiszen amellett, hogy letagadhatsz majd egy tízest, ezek most a legmenőbb hajtrendek.

Üde, friss megjelenést biztosítanak

A smart-aging egyre felkapott fogalom mostanában. Bár a bőröregedés folyamata nem megállítható, viszont ha tudatosak vagyunk a bőrápolást illetően (például használunk fényvédőt minden nap és különböző anti-aging hatóanyagokat beépítünk a rutinunkba), akkor lassíthatjuk a folyamatot. És természetesen léteznek más beauty-trükkök is, például ezek közé tartozik az is, ha olyan frizurát választunk, amely fiatalosabbá teszi a megjelenésünket.

Most mutatunk néhány ilyen stílust:

Sokan úgy tartják, hogy minél idősebb leszel, annál rövidebb hajat kell vágatnod. Ez egyáltalán nem igaz, amennyiben szereted a hosszú hajad, ne vágasd le. A középhosszú frizura azonban szinte mindenkinek jól áll, emellett megnyújtja a nyakat. A dúsabb, réteges haj is üdébb megjelenést kölcsönöz, így érdemes a tupírral is játszani.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Az influencerek már évek óta meghódították Magyarországot is, fiatalok és bizony, felnőttek ezrei, százezrei rajonganak egyik-másik véleményvezérért.
Sztárok
Bogdán Blanka, aki több mint egy éve az Egyesült Államokban él, keveset bíz a képzeletre vérpezsdítő fotójával.
Lifestyle
Közös akcióban értek tetten egy facebookos tűzifa-csalót a Nógrád Vármegyei fogyasztóvédelmi hatóság és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei - közölte a hivatal az MTI-vel...