8 szuper arckence a télre

A téli hidegben érdemes lecserélni az eddig megszokott, nyáron használatos arckrémünket és egy speciálisabb ápolóra váltani, mely a szezonális igényeinek is megfelel. Íme 8 csodakence!

A pigmentfoltok ellen

Clinique Smart Custom-Repair Serum

Az okos szérum kijavítja a látható és a bőrfelszínen még nem látható károsodásokat is, hisz célzottan regenerálja a bőrt, ahol szükség van rá. Láthatóan megcélozza a pigmentfoltokat, ráncokat és szarkalábakat, a megereszkedett és fakó arcbőrt. Nyugtató összetevői befogadóbbá teszik a bőrt a regeneráló hatóanyagokra. A 30 ml kiszerelés ajánlott fogyasztói ára 19.000 Ft.

Fytofontana Stem Cells Pigment Serum

A készítmény célzottan és nagyon kíméletesen hat a pigmentációs zavarokra és a bőr teljes körű megújítására. Hatékonyan halványítja az arcbőr erősen pigmentált területeit, kiegyenlíti a bőr tónusát, miközben támogatja a ráncok csökkentését. A készítmény az egész arc és a nyak pigmentációs problémáinak kezelésére javasolt, ugyanakkor célzottan is használható helyileg a pigmentfoltok halványítására. A mimikai ráncok csökkentéséért a készítmény az őssejtes hatóanyagokon túl kombinálva van intenzív ránctalanító hatással bíró hatóanyagokkal is. A 30 ml-s kiszerelés ára 10.431 Ft.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!