Áprilisi örömhírek divatrajongóknak

A tavasz beköszönte tucatnyi örömhírt hozott a divat rajongóinak, hisz a rengeteg újdonság mellett számos magyar tervező is sikert sikerre halmozott az elmúlt időszakban.

Tengerész sikk a Tezenistől

A Tezenis nemrég bemutatta legújabb, 2015-ös nyári kollekcióját, melyben a tengerész sikk az uralkodó. A márka így ünnepeli a nőiesség és a szórakozás minden formáját, s mindenkit arra buzdít, hogy mártózzunk meg ezúttal a tengerészstílusban! A Tezenis idén a halhatatlan tengerészstílus, valamint annak valódi ikonjai, Brigitte Bardot és Marilyn Monroe előtt is tiszteleg: csíkok és pöttyök, matrózminták: az apró horgonyok és kormánykerek, csomók és zsinórok krémszínben és a kék különféle tónusaiban egytől-egyig az ’50-es évek sikkjét ünneplik.

Viseld és oszd meg a #CLZ fürdőruhádat!

A Calzedonia egy olyan kapszulakollekcióval üdvözli a 2015-ös nyarat, amelyet a fiatal, netfüggő közönség számára terveztek és a #CLZ nevet kapta. Változatos tervezésű bikinik, színes nyomatok, fiatalos minták vagy fluoreszkáló árnyalatok a push-up és csík fazonú fürdőruha felsőkön, normál és brazil alsókon. Az áprilistól kapható kollekció darabjai jól beazonosíthatók az alsókon látható #CLZ emblémáról - a fürdőruhák valódi elengedhetetlen kellékei lesznek a vízparti szelfiknek, amiket egész nyáron át posztolhatunk a közösségi oldalakon! A kollekciót Sara Sampaio topmodell mutatja be - a modern, vidám hangulatú képek a fiatal, trendi közönséget célozzák meg. Ezen a nyáron tehát a #CLZ lesz a hívószó!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!