Fashion&Beauty

Imádjuk Angelina Jolie új hajszínét: a színésznő teljesen más ember lett, utoljára 24 éve láttuk így

Angelina Jolie búcsút intett ikonikus barna tincseinek, s visszatért ahhoz a hajszínhez, amivel utoljára a 90-es években hódított.

Váratlan átalakulás

Angelina Jolie azon túl, hogy ünnepelt filmsztár, Hollywood egyik legkiemelkedőbb divatikonja is egyben. Karcsú alakjával, arisztokratikus szépségével és kifinomult stílusérzékével milliók szívébe lopta be magát, az pedig csak hab a tortán, hogy sok nő vágyik olyan ragyogó megjelenésre, mint amilyen rá jellemző. A bulvármagazinok nemcsak a karrierje alakulásáról, valamint a magánéleti történéseiről számolnak be, hanem arról is, milyen szépségtrükköket vet be nap mint nap, hogyan tartja magát bombaformában 48 évesen is, valamint milyen sminktermékekre esküszik. Mivel az elmúlt 20 évben szinte alig alakított valamit a külsején, a sajtó nem is tudott nagy átalakulásokról hírt adni, most azonban egy emberként kapta fel a fejét a világ, hiszen több mint két évtized után a színésznő új hajszínre váltott. Galériánkban megmutatjuk az eredményt:

Angelina Jolie-nak szinte már védjegye volt hosszú, barna frizurája, hiszen utoljára a 90-es években láthattuk más hajszínnel.
Kattints a további képekért!

A szőkének és a barnának is vannak olyan árnyalatai, amelyekért sokan rajonganak. Ezek a színek általában természetesebb hatást keltenek, és mivel a legtöbbet a letisztult trendeket kedvelik, így megfelelő lehet számukra a legújabb trend, a "földszőke" hajszín is.

Leadfotó: Marilla Sicilia/Archivio Marilla Sicilia/Mondadori Portfolio via Getty Images
Forrás: Harper's Bazaar

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
VI. Fülöp feleségének hivatalos megnevezése Spanyolország királynője, de ha rajtunk múlna, Letícia a divat királynője címet is viselhetné.
Sztárok
Március 18-án startolt a TV2 népszerű napi sorozata, a Hazatalálsz második évada, amelyben a nézők minden hétköznap este izgatottan várják, hogy hogyan alakul Farkasliget lakóinak élete. Réti Adrienn...
Lifestyle
A Bika ma legyen észnél, mert fontos döntéseket kell meghoznia. Napi horoszkóp!