Fashion&Beauty

A "sachel haj" a legvagányabb őszköszöntő frizura: rajonganak érte a stílusos nők már most

Megmutatjuk a legvagányabb hajtrendet, amit akár már nyáron is bevethetsz, de idén ősszel biztosan nem lőhetsz mellé vele.

A "sachel" haj lesz a legtrendibb fazon

Ha az őszi szépségtrendekről van szó a réteges haj kiemelt figyelmet kap, a „sachel” pedig a legújabb hibrid frizura, amely az egyik legmenőbb trend lesz a következő szezonban. A név valójában a vágás szerkezetére utal, ami a shag és a Rachel haj közötti átmenetet jelenti. Manapság közelebbről is megismerhettük a shagot, miután Miley Cyrus, Suki Waterhouse és Billie Eilish is bevállalta ezt a stílust. Számos rövid, szétválasztott, szaggatott réteg található a korona körül, amitől egy kis volument kap a frizurád.

Mutatjuk is!

A sachel haj tépett frufruval tökéletes választás.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images, Forrás: Glamour.co.uk

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Szinte hihetetlen, de Tina Turner már 83 éves, pedig a kinézete alapján évtizedeket is letagadhatna a korából.
Sztárok
Megyeri Csilla büszke arra, amit elért: önálló, független nőként tud létezni, még akkor is, ha közel egy évtizede párkapcsolatban él. Állítja: semmiben nem változna az élete, ha egyik pillanatról a...
Fashion&Beauty
A hajápolás nem a megfelelő sampon vagy balzsam kiválasztásánál kezdődik. Rengeteg olyan dolog van, amit meg kell tennünk, hogy a tincseink szépek és egészségesek maradjanak.