Fashion&Beauty

A nyár legjobb tusfürdői - Felfrissülés és finom illat

A nyári kánikulában nincs is jobb, mint egy felfrissítő és illatos zuhanyzás. Íme 6 olyan tusfürdő, mely garantálja, hogy a tusolás még relaxálóbb legyen!

Palmolive - So Sweet tusfürdő

A márka kínálata egy különleges termékcsaláddal bővült nemrég, mely elsősorban a hangulatunkra van hatással. Az Aroma Sensation családba tartozó So Sweet az egyik kedvencünk, hisz igazán kellemes illatkeverék, mely rooibost, mandulát és rózsát tartalmaz, hogy elbűvölje érzékeinket. A természetes eredetű összetevőket tartalmazó tusfürdő kellemesen oldja a feszültséget és megnyugtat, valamint harmonizálja a testet és a lelket.

Baba - Levendula és vízililiom tusfürdő

A Baba egy újabb tusfürdővel jelentkezett, így most már a megnyugtató levendula és az egzotikus víziliom keverékével is kényeztethetjük bőrünket a zuhany alatt. A lágy, zselé állagú termék igazán frissítő élményt nyújt, így a tusolás még frissítőbb lesz, s a zuhanyzás után is érezhetjük bőrünkön a lágy, nyárias illatkeveréket.

Nivea - Creme Sensitive krémtusfürdő

Kímélő tusfürdő az érzékeny bőr számára. Ez a lágy és szappanmentes formula a gondosan kiválasztott kamillakivonattal kifejezetten az érzékeny bőr ápolására készült - a kivonat nyugtatja, míg a szappanmentes formula kíméletesen tisztítja a bőrt.

Avon - Andalusian Bliss krémtusfürdő

Kényeztesd érzékeidet a Senses krémtusfürdők egzotikus újdonságaival. A rózsakivonatot is tartalmazó temperamentumos Andalusian Bliss gránátalmával és édes mandulával hidratálja bőrünket minden zuhanyzás alkalmával.

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Az elmúlt hónapokban tanúi lehettünk a Barbiecore felemelkedésének és az Y2K reneszánszának, valamint az iskoláslánynak való öltözködés és a ringató balettcore hirtelen felfutásának.
Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.