Hirdetés

8 csodaszép bunda, mind 20 000 Ft alatt

A tavaszi leárazásokon rengeteget spórolhatsz az akciókkal, most a műszőrme kínálatot néztük meg, hogy a kemény húszezrek helyett jutányos áron juthassatok gyönyörű bundákhoz.

Púderes álom

A megszokott fekete helyett az örök divatalternatíva, ha púderszínű darabot választasz. A világos árnyalat biztosítja, hogy mindig kitűnj a tömegből, ráadásul friss megjelenést is kölcsönöz. Akár farmerrel, akár elegáns nadrággal viseled, feltűnést fogsz kelteni, mert kevesen merik bevállalni télen ezt a világos színt. Ha szeretnéd hogy kevésbé koszolódjon, hosszabb szőrű kabátot válassz, amin semmi plecsni nem látszik.

Extravagáns elegancia

Az idei év eklektikus divatirányzatainak köszönhetően a fast-fashion üzletekbe is begyűrűztek a különleges kinézetű kabátok, így az akciós kínálatban is találtunk pár ilyen darabot. A rövid szőrű leopárdmintás kabát nagyon jól mutat a farmer-csizma kombinációhoz, és egy egyszerű fehér pulcsi is sokkal menőbbnek tűnik tőle. Az elegánsabb vonal képviselőinek ajánljuk a nyúlszőrméhez hasonlító kabátkát, amiben több színű csík cikázik, mégis el tudjuk képzelni egy színházi előadáshoz is.

Fotó: h&m.com, pullandbear.com, mango.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!